No Title

Tanpa Judul

  • Support System Marketing Online


    Masukkan Code ini K1-F9DD5D-C
    untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
    Proactol





    UniqueHoodia

    PenisHealth

    MoreNiche

    SizeGenetics

  • Buy Your Wordpress E-commerce Theme. Buy Now

  • RSS Freelance Programmer

    • Web development by sravan1007 Juli 22, 2017
      I need a new website. I need you to design and build my online store. This is an online self driving cars website looking up for a good work on this (Budget: $250 - $750 USD, Jobs: Graphic Design, PHP, Website Design)
    • Debug ML Checkout app by worldmodern Juli 22, 2017
      Help with Adroid app debugging (Budget: $15 - $25 USD, Jobs: Android)
    • Need Help Signing my Application for Deployment by jmendezvw Juli 22, 2017
      I have a code signing certificate under my company name, and I need help signing my application. Please check the attached picture showing the error I get when I try to sign the assembly in C# Visual Studio 2015... (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: C# Programming, Software Architecture)
    • Project for Sourabhg98 by gtmel85 Juli 22, 2017
      I have a excel file with existing vba code, but I need some changes to it for fit my needs. I attached file here please have a look. Here is my requirement: Once you open the attached file -> Go to the sheet: KANIFUMI KAMABOKO VN-2... (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: Excel)
    • Business Card & Logo Design by sathyam23 Juli 22, 2017
      Bhagawan Foundation: - Bhagawan Foundation is a Non-Profit NGO that deals with charitable activities related to the social, educational, medical, environmental and spiritual well being of local, rural and urban communities... (Budget: ₹600 - ₹1500 INR, Jobs: Business Cards, Design, Graphic Design, Logo Design)
    • Design some Business Cards I need small watercolour pictures for the bottom of wedding invites/information cards by fxasmat Juli 22, 2017
      I am getting married in Italy next year and would like to include some information cards with my wedding invitations. The cards I want to include are: Ceremony details, Reception details, Accommodation details, flight details... (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: Business Cards, Graphic Design, Weddings)
    • Copy a landing page to my site by Maged2015 Juli 22, 2017
      I need a good landing page that converts for adult offers or to Copy a landing page to my site (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: HTML, PSD to HTML, Website Design)
    • I would like to hire an Illustrator by charlottew1990 Juli 22, 2017
      I have wrote a children's book about a painter who paints the city regularly but becomes dissatisfied. So, she goes to the Arctic to paint the Northern Lights. I need a front cover for my book and depending... (Budget: £20 - £250 GBP, Jobs: Book Artist, Illustration, Illustrator, Photoshop)
    • I would like to hire a .NET Developer by Eddy2761 Juli 22, 2017
      software (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: .NET, ASP, PHP, Software Development)
    • Give my shopify store some features by nafeeznaqib Juli 22, 2017
      I have 3 new features i would like to add to my shopify store. Number one, a mega menu for my store. 2, a quick view/ buy button when hovering over an item outside the product page, and 3, adding a zoom in feature when hovering over images in the product page and in the quick view tab... (Budget: $12 - $30 SGD, Jobs: CSS, HTML, Javascript, Shopify, Shopify T […]
  • Berlangganan

Archive for the ‘MyFrontpage’ Category

Lihat Iklan Dibayar, Daftar Gratis.

Posted by d3nba6u53 pada Desember 19, 2008

Kemairn di tawari temen buat melototi iklan selama 31 detik, trus katanya di bayar. Yah coba-coba deh daftar lagian gratis tanpa dipungut biaya sepeserpun.

Akhirnya setelah daftar, klik iklan yang bisa menghasilkan rupiah, trus di pelototin deh. Ternyata nambah juga tuh uang, satu iklan di bayar Rp 100, yah lumayan lah buat selingan, setiap hari sekitar 5 iklan jadi kira-kira kita butuh waktu 31detik x 5 = 155 detik yah anggap saja 5 menit plus waktu loading page, dll.

Bagi yang penasaran dan mau join bisa dilihat disini lihat iklan dibayar Rp 100.

Yah moga-moga bermanfaat.

Posted in MyFrontpage | Dengan kaitkata: , , , , , , , , | Leave a Comment »

Wajah baru WordPress admin

Posted by d3nba6u53 pada Desember 11, 2008

Hari ini masuk ke blog wordpress admin terkejut juga nih lihat halaman depan walaupun mungkin saya terlambat karena bebrapa hari gak buka blog ini. Admin theme dari wordpress dah ganti wajah, menurut saya lebih keren, elegan dan user friendly.

Menu-menu yang sebelumnya di atas, sekarang menjadi di sebelah kiri, seperti tulisan, media, taut, halaman, dll. Menu pengaturan juga di sebelah kiri. Di bagian tengah merupakan tampilan pada waktu kita mengakses submenu di sebelah kiri, seperti posting tulisan, statistik, tambah kategori, dll.

Goood deh..!

Posted in MyFrontpage | Dengan kaitkata: , , , , , , | 3 Comments »

Hujan

Posted by d3nba6u53 pada Maret 15, 2008

Sudah hampir satu minggu ini,  hujan selalu mendatangi kota solo dan kota teroris.

Hampir setiap sore jam 4-5 air mulai menjamahi, dan menggranyangi kota solo dan sekitarnya. Memberikan sedikit demi sedikit titik-titik noda di atas tanah soloraya. Akhirnya sang BU MI pun merasa basah dan usus-usus (sungai-sungai) baik usus kecil (sungai kecil anak bengawan) dan usus besar (Bengawan Solo) gak mampu menahan luapan air dari sang langit. Hingga usu besar pun meluap, tetapi alhamdulilah BUMI Soloraya tidak ngompol lsebesar tanggal 26 Desember 2007.

Mungkin saja ini adalah ungkapa rasa cinta dari SANG LANGIT kepada BUMI. Sehingga setiap sore selalu bernafsu untuk menyetubuhinya dengan cinta dan kasih sayang.

Alhamdulilah, kemarin sudah agak sedikit mereda. Jadi suhu badan tubuhku bisa sedikit ke posisi normal!

Salam Mesra

D3n Ba6u53

Posted in MyFrontpage | Leave a Comment »

Ah…Ooohhh…Selamat …Datang!

Posted by d3nba6u53 pada Maret 14, 2008

Dari kawasan Kota Makmur, atau City of Terorism kami luncurkan sebuah pesawat blog baru yang baru saja meluncur ke dunia-nya Mbak Maya..!

Siap menyetubuhi seluruh isi-nya Mbak Maya..!

Selamat datang di blog tanpa judul ini.

Kenapa tanpa judul, ya karena aku mau ngetik semau gue..!

Tak peduli topiknya yang penting gue ngetiks.

Silahkan berkeliling-keliling, kalau ada yang berkenan silahkan ambil kalau tidak sialhkan kritik dan jangan diambil he..he..!

Salamm

den baguse

Posted in MyFrontpage | 2 Comments »