No Title

Tanpa Judul

  • Support System Marketing Online


    Masukkan Code ini K1-F9DD5D-C
    untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com
    Proactol





    UniqueHoodia

    PenisHealth

    MoreNiche

    SizeGenetics

  • Buy Your Wordpress E-commerce Theme. Buy Now

  • RSS Freelance Programmer

    • Mac by aaakhmed September 23, 2017
      I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Mac. i own a small truking company, i need a software where i can enter employees information including their pay rates and paystabs... (Budget: $750 - $1500 USD, Jobs: Mac OS, Software Architecture)
    • Web en drupal by nacholou September 23, 2017
      Necesito acabar una web de drupal con mucha urgencia (Budget: €250 - €750 EUR, Jobs: Drupal, PHP, Website Design)
    • video translation from English to hindi by omairsiddiqui50 September 23, 2017
      I need a translation (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: Translation)
    • Research Process and Data Feeding in excel Spreadsheet by aliasgerhw September 23, 2017
      I need knee replacement leads of patients who had their knee replacements after 2010 in usa (Budget: ₹600 - ₹1500 INR, Jobs: Data Entry)
    • Need help with online work by illustra September 23, 2017
      need some help with a project for media citations. thanks (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: Facebook Marketing, Link Building, SEO, Social Media Marketing, Virtual Assistant)
    • i need PROGRAMMER by rishavloombarl September 23, 2017
      i want to develop an app with ionic framework with firewall database (Budget: ₹1500 - ₹12500 INR, Jobs: Mobile App Testing, Programming)
    • Professional Editor For Dissertations by sunbox September 23, 2017
      I need a professional editor who has experience in dissertation writing and is capable of working through a research. Send me a message so we can discuss further. (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: Anything Goes, Editorial Writing, English Grammar, Qualitative Research, Research Writing)
    • Logo design for a watch company by Wellsandco1 September 23, 2017
      I need a logo designed for a new upstart company. The company mascot is a black bear holding an unbrella and wearing a monocle while wearing a gold bow tie. (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: Graphic Design, Logo Design)
    • ASP.net MVC jquery expert with Image processing. by Swetavaishnani September 23, 2017
      Looking for asp.net expert who has strong skills in asp.net MVC and has worked on image processing like cropping, and so on... Kindly apply if you can start immediately. Looking for individuals only... (Budget: ₹100 - ₹400 INR, Jobs: ASP.NET, jQuery / Prototype, MVC)
    • Build a Program C++ by vpa588e011deda70 September 23, 2017
      It is small program. Please find more details in the Pdf attached to this project. (Budget: $10 - $30 USD, Jobs: App Designer, PDF, Shell Script, Software Architecture, Software Development)
  • Berlangganan

Archive for April, 2009

Facebook Say No to Mega Closed

Posted by d3nba6u53 pada April 7, 2009

Hari ini aku rasa penasaranku menjadi bertambah, berapa sih kira-kira jumlah pendukungnya (grup facebook ini). Hari ini aku sangat berharap sekali pengunjungnya sampai > 100rbu, jadi daripada penasaran langung saja tancap menuju TKP. Ternyata waktu di load kok redirect ke page-ku sendiri, kenapa ya? Coba lagi beberapa saat, ternyata sama saja. Wah sepertinya bener neh grup-nya ditutup. Akhirnya googling deh, setelah browsing kesana-kemari nemuin blognya pak Ryoseba, disitu ada yang komentar Di jam 9 malam tadi gw cek sih dah nembus di angka 91.000 gitu tapi skarang Grup Say “NO!!!” to Megawati kayaknya dah di tutup ga bisa dibuka lagi.

Yah gagal deh lihat jumlah yang fantastis. Kenapa ya ditutup? Pendukung Mega Marah ya? Kalau iya, Ehm tenryata, dijelek-jelekkan itu gak enak dan bikin marah, tapi kenapa suka menjelek-jelekkan orang lain ya? Au ah …. namanya juga Politik.

Iklan

Posted in Lain-lain | Dengan kaitkata: , , , , , , | 1 Comment »

Say No to Mega

Posted by d3nba6u53 pada April 6, 2009

Saat ini baru heboh tentang grup di facebook yaitu say no to mega, para dedengkot pdip pada kebakaran jenggot, marah-marah. Banyak sekali pemberitaan tentang grup ini seperti di detik yang katanya pembuat Say no to Mega bisa dipenjara 1 tahun dan denda 24 juta, mudah dideteksi, Mega dan Prabowo di hujat, SBY disanjung.

Ternyata muncul grup-grup lain yang mirip, seperti say no to Prabowo, Say No to SBY, say no To SBY-JK, say yes to lainnya, ada juga yang Say Yes To SBY.

Kecepatan naiknya jumlah suporter sangata fantastis, SAY NO TO MEGA menduduki peringkat pertama jam 11.35 sebanyak 68.314 suporter, 1 jam setelahnya kira2 jam 12.51 sebanyak 72.211 suporter, kemudian di ikuti grup Say No To Prabowo, grup ini jumlah suporternya juga naik dengan cepat, dan disusul lainnya, penasaran?lihat saja sendiri yah.

Mungkinkah ini rasa kesal dari pengguna internet yang rata-rata sudah melek mana yan gbaik dan buruk, kamapanye kok bisanya cuma menjelek-jelekan orang lain. Tapi sayang di pelosok desa sana masih banyak orang kolot, perlu pendidkan moral bukan pendidikan sendiko dawuh ala kerajaan. Demokrasi bebas mengeluarkan pendapat yang berbeda bukannya di tentang ketika berbeda pendapat.

Semoga Indonesia Tetep Jaya …MERDEKA…..!

Posted in MyLife | Leave a Comment »